Over ons

Samen eten brengt mensen met elkaar in verbinding. Aan tafel met elkaar in gesprek zijn zonder afleiding van werk of media. Een lekkere maaltijd waar je gezamenlijk van geniet. Je voedt je lichaam met gezonde bouw- en brandstoffen en je geest met een goed gesprek. Elke dag de tijd nemen voor de maaltijd verlaagt de stress en geeft energie.

Mijn interesse voor gezonde en verantwoorde voeding en mijn liefde voor koken zijn de basis voor dit bedrijf. Ik gebruik zo mogelijk biologische en/of streekproducten en scharrelvlees of bewust leven vlees. Op verzoek kunnen alle gerechten vegetarisch, veganistisch of glutenvrij. Ik kook veel oosters, met als specialiteit Indonesische rijsttafel. Daarnaast ben ik helemaal thuis in de mediterrane keuken.

Ik verzorg graag voor grote gezelschappen feestelijke tapas of een bijzonder hapje bij de borrel. High tea is ook bij uitstek geschikt voor een gezellig samenzijn en daarvoor maak ik zoete en hartige lekkernijen. Een lekkere lunch met een huisgemaakte soep, luxe broodjes, quiche en een verse salade geeft midden op de dag weer energie. Ook een picknicklunch is te bestellen voor een gezellig samenzijn in de natuur.

Op woensdag kook ik een Indische rijsttafel die je kunt afhalen bij TikaFood

Neem contact op om samen een lekker buffet, een lunch, een high tea of een borrelgarnituur samen te stellen. Soms staan we op een festival. TikaFood zit op Molenpad 20 in Leeuwarden.