Nieuws

Kookworkshops

Bij TikaFood in Leeuwarden kun je een kookworkshop volgen met 6 – 15 personen. Je gaat dan met elkaar verschillende gerechten maken uit de Aziatische, mediterrane of midden oosterse keuken.

Afhalen

Elke woensdag tussen 17.00 en 18.30 uur kun je een gevarieerde maaltijd afhalen. Op de eerste woensdag van de maand is dat een Indische rijsttafel. De andere woensdagen is er een wisselend menu, wat je hieronder kunt vinden. Bestel je maaltijd altijd een dag van tevoren, zodat je zeker weet dat je mee kunt eten.

Lokale held

De gemeente Leeuwarden heeft global goals voor duurzaamheid. Jaarlijks worden lokale helden gekozen die positieve invloed hebben gehad op zaken als klimaat, huisvesting of voeding. Voor mijn vrijwilligerswerk voor foodKIND, koken voor vluchtelingen in Griekenland, ben ik uitgeroepen tot lokale held.

22-09-2021 ©Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen Gemeente Leeuwarden Helden Vlaggendag Caroline Sandberg

Catering

Bij TikaFood kun je een lunch, soepen, quiches en salades bestellen, maar ook luxe homemade hapjes. Bestel ruim van tevoren, zodat je zeker weet dat ik voor je kan cateren. In overleg zijn ook andere menu’s mogelijk.

Couscoussalade met vruchten

foodKIND

Van de afhaalmaaltijden dragen we €0,50 per maaltijd af aan foodKIND. De donaties de TikaFood aan foodKIND schenkt, worden besteed aan gezond eten voor vluchtelingen in Griekenland. In deze periode extra belangrijk om hun immuunsysteem te versterken om weerstand te bieden aan het Covid19 virus.