Nieuws

Afhalen op woensdag

Elke woensdag kun je een gevarieerde maaltijd afhalen. Op de eerste woensdag van de maand is dat een Indische rijsttafel. De andere woensdagen is er een wisselend menu, wat je hieronder kunt vinden. Bestel je maaltijd altijd een dag van tevoren, zodat je zeker weet dat je mee kunt eten.

2022

Oliebollen

Op oudjaarsdag bakken we oliebollen: met of zonder appel en krenten en appelflappen naar eigen recept. Je krijgt er 10 voor € 5,00 en mixen mag. Bij het afhalen serveren we een glaasje Glühwein (coronaproef). Je kunt tot uiterlijk 30 december bestellen via info@tikafood.nl.


Lokale held

De gemeente Leeuwarden heeft global goals voor duurzaamheid. Jaarlijks worden lokale helden gekozen die positieve invloed hebben gehad op zaken als klimaat, huisvesting of voeding. Voor mijn vrijwilligerswerk voor foodKIND, koken voor vluchtelingen in Griekenland, ben ik uitgeroepen tot lokale held.

22-09-2021 ©Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen Gemeente Leeuwarden Helden Vlaggendag Caroline Sandberg

Workshops voor een kleine groep

Bij TikaFood kun je vanaf 6 personen een kookworkshop volgen. Je hebt keuze uit de verschillende keukens die ik aanbied.

Foodkind

Van de afhaalmaaltijden dragen we €0,50 per maaltijd af aan foodKIND. De donaties de TikaFood aan foodKIND schenkt, worden besteed aan gezond eten voor vluchtelingen in kamp Malakasa in Griekenland. In deze periode extra belangrijk om hun immuunsysteem te versterken om weerstand te bieden aan het Covid19 virus.

Catering

Bij TikaFood kun je een buffet van de kaart bestellen vanaf 10 personen (tapasbuffet vanaf 20 personen). Bestel minimaal drie dagen van tevoren.

Tapasbuffet